Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Τα μέχρι στιγμής κέρδη από τα φιλικά του μπάσκετ

Ο Ολυμπιακός έχει δώσει μέχρι στιγμής τρία φιλικά και παρά το γεγονός πως είναι νωρίς για να εξαχθούν κάποια συμπεράσματα, υπάρχουν αρχικά κάποια κέρδη από αυτούς τους αγώνες.

Το κυριότερο από όλα είναι η επιστροφή του Βαγγέλη Μάντζαρη στην αγωνιστική δράση. Ο Έλληνας γκαρντ έλλειψε πολύ από τον Ολυμπιακό την περσινή χρονιά, ειδικά στους τελικούς της Α1 με τον Παναθηναϊκό.

Ο νεαρός άσος δείχνει να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του και αγωνίζεται κανονικά στα φιλικά, χωρίς να νιώθει την παραμικρή ενόχληση και πλέον αυτό που μένει είναι να φτάσει στο 100% από πλευρά φυσικής κατάστασης.

Ως εκ τούτου, ο Ολυμπιακός είναι γεμάτος στους «κοντούς», καθώς η περιφέρειά του αποτελείται από τους Σπανούλη, Λο, Σλούκα και Μάντζαρη.

Ακόμη ένα θετικό στοιχείο που προκύπτει από την μέχρι τώρα προετοιμασία των πρωταθλητών Ευρώπης, είναι ο Μπράιαντ Ντάνστον.

Ο Αμερικάνος σέντερ έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις και στα φιλικά είναι ίσως ο καλύτερος παίκτης των «ερυθρόλευκων» και δείχνει ικανός να καλύψει το κενό του Κάιλ Χάινς.

Τρίτον, οι «μικροί» παίκτες των Πειραιωτών, Αγραβάνης, Παπαπέτρου και Χριστοδούλου, δείχνουν πως έχουν πολύ μεγάλο ταλέντο και θα μπορέσουν στο μέλλον να βοηθήσουν τους πρωταθλητές Ευρώπης.

Τέλος, και στα τρία φιλικά, και παρά τις απουσίες των διεθνών, ο Ολυμπιακός δείχνει πως βαδίζει στην ίδια συνταγή με τα δύο προηγούμενα χρόνια, όμως παράλληλα, οι μεταγραφές που έχει κάνει, τον έχουν κάνει ακόμα πιο αθλητικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου