Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Σαν σήμερα "διπλό" κόντα στην ΑΕΚ της Γ΄Εθνικής

Σαν σήμερα πριν από τέσσερα χρόνια ο Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με 2-0 για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο αγώνας είχε αναβληθεί στα τέλη Αυγούστου λόγω των πυρκαγιών και διεξήχθη τελικά στις 23 Σεπτεμβρίου του 2009.

Ο Ολυμπιακός είχε σε μεγάλη μέρα τον Βασίλη Τοροσίδη, ο οποίος με δύο δικά του τέρματα, στο 43΄ και το 55΄ έδωσε τη νίκη στους «Ερυθρόλευκους».

Ειδικά το δεύτερο γκολ του όμως, με μία εκπληκτική λόμπα, έχει μείνει αξέχαστο σε όλους τους φίλους του Ολυμπιακού και όχι μόνο.

Αυτό πείραξε τον Μίτσελ περισσότερο

Ο
Ολυμπιακός έμεινε στο 0-0 με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και ο Μίτσελ μετά το τέλος της αναμέτρησης εμφανίστηκε ιδιαίτερα προβληματισμένος από την εικόνα της ομάδας του.

"Πετάει" στην Πόλη ο Ολυμπιακός

Το πρωί της Δευτέρας, στις 10.10 θα αναχωρήσει η αποστολή του Ολυμπιακού από το Ελ. Βενιζέλος με προορισμό την Κωνσταντινούπολη.

Ποια σερί σταμάτησαν, ποια συνεχίζονται

Στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, ο Ολυμπιακός κατάφερε να διατηρήσει δύο σερί του, αλλά ταυτόχρονα να σταματήσει και άλλα δύο.

Στάση στο Αγρίνιο

Ένας αγνώριστος και κουρασμένος Ολυμπιακός έμεινε στο 0-0 στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό, ο οποίος αμύνθηκε εξαιρετικά σε όλο το 90λεπτο. Πρώτη απώλεια των Πειραιωτών στο πρωτάθλημα.

Στο Αγρίνιο για το 5 στα 5

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Παναιτωλικό για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague και θέλει να συνεχίσει το απόλυτο των νικών του στο Αγρίνιο.

Να «αγιάσει» το στόμα σου Μίτσελ

Ο Μίτσελ στην προπόνηση του Σαββάτου μίλησε με πολύ σκληρή γλώσσα στους ποδοσφαιριστές του, εξαιτίας αρκετών παραπόνων που κάνουν κάποιοι για το ότι δεν αγωνίζονται.

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Με Σέποβιτς η αποστολή στο Αγρίνιο

Πρεμιέρα για τον Μάρκο Σέποβιτς σε αποστολή του Ολυμπιακού, αφού ο Σέρβος επιθετικός συμπεριλήφθηκε σε αυτούς που θα ταξιδέψουν στο Αγρίνιο για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό.

Τα μέχρι στιγμής κέρδη από τα φιλικά του μπάσκετ

Ο Ολυμπιακός έχει δώσει μέχρι στιγμής τρία φιλικά και παρά το γεγονός πως είναι νωρίς για να εξαχθούν κάποια συμπεράσματα, υπάρχουν αρχικά κάποια κέρδη από αυτούς τους αγώνες.

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Οι πρώτες σκέψεις του Μίτσελ για Αγρίνιο

Ο Ολυμπιακός αφήνει πίσω του την αναμέτρηση με την Παρί και στρέφει πλέον την προσοχή του στον αγώνα με τον Παναιτωλικό, όπου θέλει να συνεχίσει με νίκη την πορεία του στο πρωτάθλημα.

«Ουδέν σχόλιο» από τους Αγγελόπουλους

Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι για μία ακόμη φορά αποφάσισαν να μην απαντήσουν σε όσα δήλωσε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού στην κλήρωση του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ.

Κάμπελ: «Το παιδικό όνειρο έγινε πραγματικότητα»

Ευτυχισμένος για την πρώτη του συμμετοχή στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση εμφανίστηκε ο Τζόελ Κάμπελ, μετά τον αγώνα με την Παρί.

Αποθέωση Φέισα από τον Τύπο

Ο Λιούμπομιρ Φέισα αγωνίστηκε βασικός με τη Μπενφίκα κόντρα στην Άντερλεχτ, πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και γνώρισε την αποθέωση.

Γαλλικές «σειρήνες» για Βάις

Ο Βλάντιμιρ Βάις πραγματοποίησε μία καταπληκτική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την Παρί, που δεν πέρασε απαρατήρητη από αρκετούς ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Ξέσπασε σε λυγμούς ο Σάμαρης

Ο Ανδρέας Σάμαρης πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στην Παρί μέχρι το 60ο λεπτό, όμως ο προσωπικός του αντίπαλος, Τιάγκο Μότα, πέτυχε δύο τέρματα σε δύο συνεχόμενα κόρνερ και ο Έλληνα μέσος μετά τη λήξη της αναμέτρησης ήταν σε κάκιστη ψυχολογική κατάσταση.