Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Οι δύο που αλλάζουν το επίπεδο

Ο Ολυμπιακός έδειξε αρκετά καλά στοιχεία για ένα 20λεπτο κόντρα στον Ατρόμητο, όμως το δεδομένο είναι πως με την προσθήκη, έστω και αργά, δύο ακόμη παικτών στα χαφ, θα έχει ίσως το πληρέστερο ρόστερ των τελευταίων ετών.

Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά όμως. Στη θέση του τερματοφύλακα οι «ερυθρόλευκοι» είναι απόλυτα καλυμμένοι έχοντας τρεις ποιοτικές λύσεις τους Ρομπέρτο, Μέγιερι και Κάρολ.

Πληρότητα παρατηρείται όμως και στα ακραία μπακ, όπου στα αριστερά υπάρχει ο Μπονγκ, ο Μιγκέλ Τόρες, αλλά ακόμη στο ρόστερ ανήκει και ο Χολέμπας. Από τα δεξιά αγωνίζεται ο Σαλίνο, ενώ μπορεί αν χρησιμοποιηθεί εκεί είτε ο Παπάζογλου, είτε ο Μανιάτης.

Κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει όμως και στο κέντρο της άμυνας, αφού ο Ολυμπιακός διαθέτει ποιοτικές επιλογές με τους Παπαδόπουλο, Σιόβα, Μανωλά, Μεντζανί, αλλά και τον Μιγκέλ Τόρες που την «έχει» αυτή τη θέση.

Στο χώρο της μεσαίας γραμμής υπάρχει ένα κενό, καθώς καθαρό «6αρι» ο Ολυμπιακός δεν έχει, αλλά αν προχωρήσει μία περίπτωση εκ των Γκαργκάνο ή Φλαμινί, σε συνδυασμό με τον Τραορέ που «πιάνει» λιμάνι, αλλά και τους Μανιάτη, Μασάντο, Τσόρι, Σάμαρη, δίνει πολλές λύσεις στον Μίτσελ.
Στα εξτρέμ δεν υπάρχει κανένα κενό, καθώς είτε δεξιά είτε αριστερά μπορούν να χρησιμοποιηθούν οι Φουστέρ, Φετφατζίδη, Κάμπελ, Βάις και Ολαϊτάν.

Τέλος, στην επίθεση υπάρχουν οι επιλογές των Μήτρογλου και Σαβιόλα, με τον Ντομίνγκες να μπορεί να παίξει σε αυτή τη θέση, όπως και ο Νιγηριανός Ολαϊτάν.

Γίνεται λοιπόν εύκολα αντιληπτό, πως με δύο προσθήκες μέσα στις επόμενες μέρες, το ρόστερ του Ολυμπιακού γίνεται υπερπλήρες.


Το ζητούμενο όμως είναι να υπάρξει το «δέσιμο» ώστε να αποδώσει και το ποδόσφαιρο που μπορεί και θέλει ο κόσμος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου