Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Πως θα είναι ο νέος Ολυμπιακός

Οι μέρες κυλούν, βρισκόμαστε λιγότερο ένα μήνα πριν από τις επίσημες υποχρεώσεις του Ολυμπιακού, ας δούμε όμως ποιο είναι το σχήμα που έχει στο μυαλό του ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων».

Ξεκινάμε από το τέρμα, όπου εκτός συγκλονιστικού απροόπτου βασικός θα είναι ο Μπάλας Μέγιερι, εκτός κι αν υπάρξει προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου απόκτηση ενός ακόμα πορτιέρο.

Στην 4αδα της άμυνας δεν υπάρχουν πολλά διλήμματα, καθώς φαίνεται να έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα οι Χολέμπας, Μανωλάς, Παπαδόπουλος και Σαλίνο, αν και ο τελευταίος δεν έχει πείσει μέχρι τώρα τον Μίτσελ.

Ο … χαμός επικρατεί στο χώρο του κέντρου, όπου ο ανταγωνισμός για τρεις θέσεις είναι πάρα πολύ μεγάλος. Ο βασικός αμυντικός μέσος του Ολυμπιακού τη νέα χρονιά δεν έχει αποκτηθεί, ενώ δίπλα του θα είναι ο Μανιάτης.

Λίγο πιο μπροστά τους ο Μίτσελ τοποθετεί τον Ντομίνγκες, αλλά ενδέχεται να υπάρξουν διαφοροποιήσεις σε περίπτωση που αποκτηθεί και «δεκάρι».

Εξάλλου γίνεται αντιληπτό πως με αυτό το σκεπτικό μένουν στον πάγκο οι Μασάδο, Φέισα, Ιμπαγάσα, Ντε Βινσέντι και Φουστέρ.

Όσον αφορά τα άκρα της επίθεσης και εδώ τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα, αφού από τη μία μεριά θα αγωνίζεται ο Βάις και από την άλλη η επικείμενη μεταγραφή (Μολό;).


Τέλος, στην κορυφή, για πρώτη φορά θα ξεκινήσει τη χρονιά ως βασικός ο Κώστας Μήτρογλου και είναι στο χέρι του να δικαιώσει τον προπονητή  του, αν και αναμένεται να προστεθεί στο ρόστερ ένας ακόμα επιθετικός. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου