Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Αγγλία ή Κατάρ ο Αμπντούν

Στην Αγγλία και τη Νότιγχαμ Φόρεστ ή στο Κατάρ και την Αλ Γκαράφα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τζαμέλ Αμπντούν σύμφωνα με τους Αλγερινούς.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα Lebuteur, αναφέρει πως είναι θέμα χρόνου να αποχωρήσει από το λιμάνι ο Αμπντούν, τονίζει όμως πως ακόμη δεν είναι βέβαιο το που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Ο δημοσιογράφος υποστηρίζει πως φαβορί είναι η Νότιγχαμ Φόρεστ, όμως δεν αποκλείεται να υπάρξει πρόταση από ομάδα του Κατάρ.

«Ο Τζαμέλ Αμπντούν θα φύγει σύντομα από τον Ολυμπιακό. Παρόλα αυτά, ο παίκτης δεν έχει αποφασίσει ακόμα πού θα συνεχίσει την καριέρα του, αλλά όλα δείχνουν ότι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του θα είναι στην Αγγλίας.

Ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός παραμένει στην κορυφή της λίστας της Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία εισέπραξε την αρνητική απάντηση του Ολυμπιακού για 1,5 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η νέα πρόταση αγγίζει τα 2 εκατ. ευρώ, αλλά οι πρωταθλητές Ελλάδας αξιώνουν το ποσό των 3 εκατ. ευρώ.», αναφέρει αρχικά το κείμενο.

Και στη συνέχεια τονίζει: «Σύμφωνα με κάποιες άλλες πληροφορίες, η Αλ-Γκαράφα αναμένεται σύντομα να μπουν "σφήνα" για την απόκτηση του παίκτη. Ο σύλλογος του Κατάρ μπορεί να ικανοποιήσει οικονομικά τους Πειραιώτες.


Δηλαδή, να πληρώσει τα τρία εκατ. ευρώ και να ενισχυθεί εν όψει του πρωταθλήματος της χώρας... Ο Αμπντούν περιμένει από μέρα σε μέρα να μάθει σε ποια ομάδα θα παίζει του χρόνου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου