Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Ο Χάινς μιλά για τη φυγή του από τον Ολυμπιακό (video)

Ο Κάιλ Χάινς με δηλώσεις του υποστήριξε πως ήταν πολύ δύσκολη η απόφασή του να αφήσει τον Ολυμπιακό, στον οποίο έζησε μεγάλες στιγμές.

Ο Αμερικάνος πρώην σέντερ των «ερυθρόλευκων» , μίλησε σε βίντεο γνωριμίας με τους φίλους της ΤΣΣΚΑ και αναφέρθηκε εκτός των άλλων και στον Ολυμπιακό.

 Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον Ολυμπιακό: "Πέρασα δυο χρόνια εκεί. Έκανα πολλούς φίλους και γνώρισα σπουδαίους ανθρώπους. Ζήσαμε ωραίες στιγμές, έχω πολλές αναμνήσεις. Σίγουρα ήταν δύσκολα να φύγω αλλά επίσης είναι συναρπαστικό να  είσαι μέλος μιας τόσο μεγάλης ομάδας όπως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας".

Για τις συζητήσεις που τον έπεισαν να πάει στη Μόσχα: "Μίλησα με τον Σόνι Ουίμς, τον Άαρον Τζάκσον, τον Βίκτορ Κριάπα σε κάποιες εκδηλώσεις στο Λονδίνο,  όπως και με τον Παπαλουκά και μου δημιούργησαν μια θετική διάθεση".

Για τον Μεσίνα: "Είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο. Ανυπομονώ να δουλέψω μαζί του και να μάθω από αυτόν".

Για την εξέλιξη του ματς της Κωνσταντινούπολης: "Γνωρίζω πως αυτό το ματς δημιούργησε πολλές άσχημες αναμνήσεις στου φίλους της ομάδας. Θα δουλέψω σκληρά για να φέρουμε με την ομάδα καλύτερες στιγμές στο μέλλον".



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου