Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Το «μεταγραφικό» πάθημα, δεν έγινε μάθημα

Ο Ολυμπιακός για μία ακόμα χρονιά καθυστερεί χαρακτηριστικά να ολοκληρώσει το ρόστερ του, κάτι που πλήρωσε τις δύο προηγούμενες σεζόν στο ξεκίνημά του στο Champions League.

Οι ερυθρόλευκοι τις δύο προηγούμενες αγωνιστικές περιόδους έμειναν για ένα πόντο εκτός από τη φάση των «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο κυριότερος λόγος ήταν πως στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων, με Μαρσέιγ πρόπερσι και Σάλκε πέρυσι, ο Ολυμπιακός γνώρισε ισάριθμες εντός έδρας ήττες πους στοίχισαν πολύ.

Το πάθημα όμως δεν έχει γίνει μάθημα στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τους συνεργάτες του, καθώς οι μέρες κυλούν και οι ελλείψεις στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ είναι πάρα πολλές.

Σύμφωνα με όσα δηλώνει ο ίδιος ο προπονητής της ομάδας, Μίτσελ, ο Ολυμπιακός χρειάζεται ακόμη έναν βασικό αμυντικό μέσο, ένα δεκάρι, ένα εξτρέμ, ένα επιθετικό και πιθανώς έναν αριστερό μπακ και έναν τερματοφύλακα.

Ακόμη κι αν έρθουν όλοι αυτοί οι παίκτες, το ρόστερ θα ολοκληρωθεί για ακόμα μία χρονιά τον Αύγουστο και χρόνος για «μοντάρισμα» δεν θα υπάρχει.


Και το κακό για τον Βαγγέλη Μαρινάκη είναι πως ο Μίτσελ δεν είναι Ζαρντίμ και μιλάει. Μιλάει πολύ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου