Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Τι τρέχει με τις μεταγραφές

Οι μέρες κυλούν και ο Ολυμπιακός ακόμη δεν έχει συμπληρώσει πολύ σημαντικά κενά στο ρόστερ του, αν και πληροφορίες θέλουν τους ερυθρόλευκους να ανακοινώνουν μεταγραφή μέχρι την Τρίτη.

Το πιθανότερο πάντως είναι αυτή η ανακοίνωση να αφορά τον Μεντζανί, δηλαδή την άμυνα, όπου δεν επείγουν οι κινήσεις για τους πρωταθλητές Ελλάδος.

Οι βασικές θέσεις στις οποίες έχει ζητήσει ενίσχυση ο Μίτσελ, είναι αυτές του αμυντικού μέσου, ενός επιθετικού που θα παίζει και εξτρέμ και ενός επιτελικού μέσου.

Όσον αφορά τον εξτρέμ, διακαής πόθος είναι ο Μολό, με τον Πιέρ Ισά να ταξιδεύει στη Γαλλία για να πείσει τη Νανσί να τον παραχωρήσει δανεικό.

Ενώ και η θέση του αμυντικού χαφ αναμένεται να καλυφθεί από παίκτη που αγωνίζεται στη Γαλλία, με τον Ραμπιού της Εβιάν να είναι φαβορί, όμως τις τελευταίες ώρες υπάρχουν συγκεχυμένες πληροφορίες και για αυτή την υπόθεση.


Το δεδομένο είναι πως η διοίκηση του Ολυμπιακού οφείλει να επισπεύσει τις διαδικασίες, καθώς ήδη παρατηρείται σημαντική καθυστέρηση και ο Μίτσελ επιθυμούσε στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας στη Γερμανία να έχει ένα πλήρες ρόστερ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου