Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Ιμπαγάσα in, Λυκογιάννης out

Ολοκληρώθηκε η πρωινή προπόνηση της Τετάρτης με τον Μίτσελ να βλέπει τον Ιμπαγάσα να ξεπερνάει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε. Αντίθετα, δεν προπονήθηκε ο Λυκογιάννης.

Ο Αργεντινός μέσος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και γυμνάστηκε κανονικά, σε αντίθεση με τον Λυκογιάννη, ο οποίος υπέστη κάκωση στη γάμπα αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.

Και η προπόνηση της Τετάρτης είχε αρκετή ένταση, ενώ ο τεχνικός του Ολυμπιακού έριξε ιδιαίτερα το βάρος του στις ασκήσεις με μπάλα αλλά και στην πίεση.

Η επόμενη προπόνηση θα διεξαχθεί το απόγευμα στις 19.00 και θα είναι η τελευταία πριν αναχωρήσει η αποστολή για τη Γερμανία.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

Στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη βρέθηκαν ξανά το πρωί της Τετάρτης οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Κάτω από αρκετά δύσκολες συνθήκες (είχε πολλή ζέστη), έκαναν την προτελευταία τους προπόνηση, πριν αναχωρήσουν για τη Γερμανία. Εκεί θα πραγματοποιήσουν το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας τους στο εξωτερικό, με προπονήσεις και φιλικά.

Η σημερινή εκγύμναση έγινε με ιδιαίτερη ένταση, σε γρήγορο τέμπο. Περιελάμβανε ξανά πολλές ασκήσεις με την μπάλα. Μεγάλο βάρος δόθηκε στην πίεση, την οποία ο κ. Μίτσελ ζητά συνεχώς από τους ποδοσφαιριστές του. Χαρακτηριστικές και διαρκείς ήταν οι οδηγίες του Ισπανού τεχνικού, κατά τη διάρκεια όλων των ασκήσεων, για αδιάκοπη πίεση από την ομάδα (το γκρουπ) που αμυνόταν και δεν είχε την κατοχή της μπάλας.

Εκτός προπόνησης, για να κάνει θεραπεία, έμεινε το πρωί ο Χαράλαμπος Λυκογιάννης. Ο νεαρός ακραίος αμυντικός ταλαιπωρείται ελαφρά από μία κάκωση στην αριστερή γάμπα (από κλωτσιά που δέχθηκε επάνω στην προπόνηση). Η κατάστασή του δεν είναι σοβαρή. Κανονικά γυμνάστηκε, αντιθέτως, ο Αριέλ Ιμπαγάσα. Η απογευματινή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 19:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου