Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Ο Μπορούσης για Σπανούλη, Παπανικολάου, Χάινς και Ολυμπιακό

Βέβαιος πως ο Ολυμπιακός θα είναι αρκετά δυνατός και την ερχόμενη χρονιά, παρά τις απώλειες των Χάινς και Παπανικολάου, εμφανίστηκε ο Γιάννης Μπουρούσης.

Ο πρώην σέντερ του Ολυμπιακού, μίλησε στην εφημερίδα «Φως» και υποστήριξε πως κανείς δεν μπορεί να υποτιμήσει τους πρωταθλητές Ευρώπης, όσες αλλαγές κι αν έχουν γίνει, ενώ μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον Ντάνστον.

Αναλυτικά όσα είπε για:

-τη μεταγραφή του στη Ρεάλ: «Ήταν μια μεγάλη επιλογή για μένα. Με προσέγγισαν με τον καλύτερο τρόπο. Υπήρχε ενδιαφέρον από τα Χριστούγεννα. Μου τηλεφώνησαν τότε και όλοι ξέρουμε ποια είναι η Ρεάλ. Η ομάδα έχει τεράστιες δυνατότητες να ξαναφτάσει στο Final 4. Το ισπανικό πρωτάθλημα είναι το καλύτερο και δυσκολότερο στην Ευρώπη. Θέλω μέσα από αυτό να βελτιωθώ κι εγώ».

-την ανανέωση του Σπανούλη: «Ο Βασίλης έπραξε σωστά. Έχει κερδίσει δύο Ευρωλίγκες κι ένα πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό. Είμαι από αυτούς που προσπάθησαν τότε να τον πείσουν να έρθει στην ομάδα. Ήταν πολύ σημαντικό να μείνει, πολύ σπουδαίο για τον Ολυμπιακό».

-την πώληση του Παπανικολάου: «Από τη στιγμή που μια μεγάλη ομάδα δίνει τόσα χρήματα για έναν παίκτη 23 χρονών σημαίνει ότι θέλει να επενδύσει. Πιστεύουν πάρα πολύ σε αυτόν και κοιτάζουν να ενισχυθούν. Ο Κώστας μπορεί να γίνει ακόμη καλύτερος και το ξέρει. Ο Ολυμπιακός χάνει έναν Έλληνα παίκτη, βελτιωμένο και βασικό. Όμως και πριν δύο χρόνια αποδυναμώθηκε και στο τέλος πήρε δύο Ευρωλίγκες. Πιστεύω πως και πάλι θα είναι δυνατός και κανείς δεν έχει δικαίωμα να τον υποτιμήσει».

-την αποχώρηση του Χάινς: «Νομίζω ότι θα είναι μεγαλύτερη απώλεια για τον Ολυμπιακό σε σχέση με τον Κώστα. Κάλυπτε πολλούς παίκτες όπως έπαιζε. Πήγε κι αυτός σε μια ομάδα που θέλει την Ευρωλίγκα».

-τον Ντάνστον και τον Σίμονς: «Παίξαμε δύο φορές αντίπαλοι, είναι πολύ καλός και θα δώσει πολλά στον Ολυμπιακό. Είναι αλτικός, βάζει την μπάλα στο καλάθι, τρέχει και θα βοηθήσει. Ο Σίμονς είναι αθλητικό κορμί, θα είναι ρολίστας και μάλλον θα ανέβει επίπεδο χάρη στην πείρα των άλλων παικτών».

-τον Μος: «Είναι εργαλείο. Παίκτης ομάδας. Έχουμε παίξει πολλές φορές αντίπαλοι και θα βοηθήσει αν αποκτηθεί».

-την Εθνική ομάδα: «Ξεκινάμε και ελπίζω να είμαστε όλοι υγιείς. Θα πάμε για το καλύτερο και βλέπουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου