Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Νέα "βόμβα" στον Ολυμπιακό!

Ο εκλεκτός του Ολυμπιακού για τη θέση του εξτρέμ είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Άρσεναλ, ο Τζόελ Κάμπελ, ο οποίος είναι πολύ κοντά στο να έρθει στον Πειραιά για ένα χρόνο ως δανεικός.

Δεν έχει σταματημό το μεταγραφικό ντεμαράζ του Ολυμπιακού, ο οποίος είναι πολύ κοντά στο να αποκτήσει ακόμα έναν παίκτη μέσα σε λίγες ώρες.

Ο λόγος για τον Κοσταρικανό Τζόελ Κάμπελ, ο οποίος ανήκει στην Άρσεναλ, η οποία πιστεύει πάρα πολύ στον 21χρονο και δεν σκοπεύει να τον πωλήσει, αφού τον θεωρεί ένα από τα πιο σημαντικά περιουσιακά της στοιχεία.

Ο Κάμπελ είχε δοθεί δανεικός και τις δύο προηγούμενες χρονιές και είναι χαρακτηριστικό πως στα 20 χρόνια του έπαιξε βασικός στη Ρεάλ Μπέτις και το ισπανικό πρωτάθλημα.

Ο νεαρός άσος έχει αγωνιστεί μάλιστα 25 φορές με την Εθνική ομάδα της χώρας του, καθώς πρόκειται για ένα σπουδαίο ταλέντο.

Χαρακτηριστικό είναι πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλησαν να βάλουν οψιόν αγοράς, αλλά ο Αρσέν Βενγκέρ δεν το διαπραγματεύεται.

Εξάλλου, πληροφορίες αναφέρουν πως αυτός ήταν η πρώτη επιλογή του Ολυμπιακού για τη θέση του εξτρέμ εξ αρχής και πλέον βρίσκεται κοντά στην απόκτησή του αλλά ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί τίποτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου