Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Όποτε θέλει παίρνει και τον Ενό

Ο Ολυμπιακός δεν σταματάει τις μεταγραφικές του κινήσεις, καθώς χρειάζεται ενίσχυση και στη θέση του αμυντικού μέσου, με τον Εγιόνγκ Ενό να είναι ο πρώτος στόχος.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πραγματοποιήσει μία εντυπωσιακή μεταγραφική αντεπίθεση, καθώς τις τελευταίες μέρες έχουν αποκτήσει τους Σαβιόλα και Μεντζανί, είναι μία ανάσα από τον Ρομπέρτο και τον Μιγκέλ Τόρες, παλεύουν για τον Κάμπελ της Άρσεναλ, αλλά δεν σταματούν εκεί.

Ψάχνουν την ενίσχυση και στο χώρο της μεσαίας γραμμής και συγκεκριμένα στη θέση του «κόφτη», όπου πονάει αρκετά ο Ολυμπιακός.

Ψηλά στη λίστα βρίσκεται ο Καμερουνέζος Ενό του Άγιαξ, ο οποίος έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον Βλαντιμίρ Βάις και είναι κοντά στον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες της εφημερίδας Sportday, o Άγιαξ δεν έχει υπερβολικές απαιτήσεις, καθώς αξιώνει περίπου 800.000 ευρώ για να τον παραχωρήσει, ενώ και ο παίκτης θέλει συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές ύψους 500.000 ευρώ.

Η περίπτωσή του μπορεί να προχωρήσει και άμεσα, όμως στον Ολυμπιακό προσπαθούν να εξαντλήσουν όλες τις ελπίδες τους για ένα ακόμη «μπαμ» στη θέση του αμυντικού χαφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου