Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

"Δεν έχει ταλέντο για να παίξει στη Γαλλία ο Φετφατζίδης"

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στη Γαλλία που θέλουν τον Γιάννη Φετφατζίδη να ενδιαφέρει τη Μαρσέιγ, η οποία όμως δεν τον έχει ως πρώτη επιλογή στη λίστα της.

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα footmarseille, αναφέρει πως ο «Φέτφα» αρέσει στους Μασσαλούς, οι οποίοι όμως έχουν ενδοιασμούς κατά πόσον μπορεί να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο.

Αναλυτικά όσα γράφει το κείμενο:

«Στην αναζήτηση ενός ταλαντούχου εξτρέμ, ο οποίος θα είναι σε θέση να δώσει πρόσθεσες λύσεις στην επιθετική γραμμή της Μαρσέιγ, βρίσκεται η Μαρσέιγ, η οποία ενδιαφέρεται για τον χαφ του Ολυμπιακού, Γιάννη Φετφατζίδη.

Μετά τις επαφές που υπήρξαν με τον Ολυμπιακό για τον Μόργκαν Αμαλφιτανό, οι διοικούντες της Μαρσέιγ εξετάζουν την περίπτωση του Φετφατζίδη, ο οποίος είχε ξεχωρίσει σε ματς των δύο ομάδων τον Νοέμβριο του 2011. Λόγω της παρουσίας του Γαλλοαλγερινού άσου, Τζαμέλ Αμπντού, ο Φετφαντζίδης έπαιξε λιγότερο στην ομάδα, όμως πρόκειται για αριστεροπόδορο, καλό ντριμπλέρο και μπορεί να παίξει και στα δύο άκρα.

Παρόλα αυτά, για αυτή τη θέση φαίνεται πως προτιμάται ο Φλοράν Τόβα της Λιλ και του Ρομάν Αλεσαντρίνι… Ακόμη και αν ο Φετφατζίδης χαρακτηρίζεται Έλληνας «Μέσι», ίσως δεν έχει τόσο ταλέντο για να παίξει και στη Γαλλία». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου